ENTREVISTA A ROGER PI (bateria)

ENTREVISTA A ROGER PI (bateria)

1-D’on sorgeix la passió per la bateria?

No sé exactament d’on surt la passió per la bateria, però segurament començo a descobrir roger pi
la riquesa de la percussió de ben petit, picant a tot arreu, a la taula, a la furgoneta del meu pare, fent sonar els dits, … com la manera més primària que tenia llavors per expressar-me ENTREVISTA A ROGER PI (bateria)

2-Amb quina edat vas començar a tocar?

Vaig començar a tocar la bateria crec que cap allà als 2-3 anys, quan els meus pares em van regalar la meva primera bateria de joguina. Llavors vaig poder canalitzar l’instint que tenia de picar a tot arreu cap a un sol instrument . Al cap de pocs dies ja havia trencat els “parxes” de la bateria…

3-En aquells moments, t’imaginaves que arribaries tan lluny?

No, gens, ni 15 anys després tampoc. La bateria era la meva manera de desestressar-me cada dia quan tornava a casa, de deixar de pensar en tota mena de preocupacions i centrar-me només a gaudir tocant una estona. En aquells moments no m’imaginava que hauria de treure l’instrument de casa per fer alguns concerts.

4-Actualment, amb quines formacions toques?

Actualment, formo part de 3 formacions estables (La Principal del Funk, The Mamzelles, Andreu Rifé); un projecte nou que ara comencem (Jeanpauls); i algun projecte en el qual participo temporalment (bateria del projecte Cobla 2.0, de la Cobla Sant Jordi).

5-De totes elles, quina és la que més t’agrada?

En cada projecte l’estil és diferent, i el color que s’hi vol donar pels directes i el disc també ho és, de manera que cadascun m’aporta coses molt bones i diferents. La Principal del Funk o Jeanpauls són els grups on ens trobem tots els amics que fa temps que ens coneixem i potser són amb els que em sento més identificat.

6-Quins estils de música sols escoltar?

Durant aquests últims anys he escoltat tot tipus d’estils. Últimament em decanto més pel jazz, funky, soul.

7-Com/on et veus en el futur?

M’agradaria veure’m com fins ara; segueixo veient la bateria, la percussió i la música en general com la millor manera d’expressar-me, i com el millor antídot per a l’estrès i les pressions del dia a dia. Sempre he tingut aquella espineta d’iniciar estudis musicals com a carrera. Si res no canvia intentaré presentar-me a les proves d’accés per al curs que ve. I després qui sap, el temps dirà.

2013-11-13 11.04.312013-11-13 11.08.35 Fet per Cesc Valverde i Sergio Perez

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s