La meva experiència en creuer

Va ser l’estiu de 2023 quan, juntament amb la meva mare i la meva àvia, vam anar de creuer a Itàlia durant una setmana.

El primer dia, ens vam despertar molt d’hora per anar al Port de Barcelona i embarcar en el creuer. El vaixell era de Costa Cruceros, exactament el de Costa Toscana. Aquest tenia equipaments com, per exemple, 6 piscines exteriors, 2 tancades -ja que eren climatitzades-, un parc aquàtic a la zona més alta del creuer, una sauna i un gimnàs, més de 10 restaurants (alguns amb bufet lliure), etc.

Pel que fa a les activitats, n’hi havia moltes tant de dia com de nit: ball, discoteca amb temàtiques diferents cada nit, espectacles, dinàmiques esportives, tallers per a totes les edats, etc.

De tot el viatge, el millor va ser la proposta d’espectacles nocturns: acrobàcies, musicals, humoristes com el Sevilla, que em va encantar. També era molt còmode poder demanar consumicions preparades sense alcohol com la pinya colada en tots els bars del vaixell.  A més a més, va ser una una experiència molt “xula” anar a un dels restaurants més cars del creuer. El problema va ser que es trobava a la punta del vaixell i això va fer tant jo com la meva mare ens maregéssim i que la nit no fos tan agradable.

Les excursions organitzades van estar molt bé i també les parades amb temps lliure a les destinacions previstes que van ser:

  • Barcelona
  • Cagliari
  • Nàpols
  • Roma
  • Gènova
  • Marsella

Aquest viatge sempre el recordaré com una experiència genial, ja que allà vaig poder passar unes  bones estones amb la meva mare i la meva àvia, relaxar-me, fer moltes activitats i, el millor de tot, estar amb vistes al mar tot el temps. I per una qüestió de sort, en comptes de l’habitació interior, ens va tocar una suite amb balcó i això sense pagar res més!

(Fotos pròpies).

Queralt Ruiz Ribas   (2n D)

Deixa un comentari