Estrenes de sèries i pel·lícules

Top 1:

La saga Winx va arribar el 22 de gener a Netflix. Tracta d’unes noies que tenen poders (foc, aigua, telepatia…) i han d’aprendre a controlar-los. Les Winx és una sèrie juvenil molt semblant a Sabrina i té molt bona pinta! Sobretot, si de petit o petita, vas veure la sèrie de dibuixos animats.

Top 2:

La 4ª temporada s’estrenarà a l’estiu d’aquest any (2021). Es mostrarà Hooper amb la seva vida després del que va passar. Will i Once viuen junts amb el germà de Will i la seva mare a un altre poble.  Per a mi, aquesta és la sèrie que més espero veure, ja que les tres temporades anteriors em van agradar molt.

Top 3:

“Una noche en Miami” s’ha estrenat el 15 de gener de 2021 a Amazon Prime. És una pelí cula que dura una hora  54 minuts. És una pel.li basada en fets reals i classificada per a majors de 18 anys. Es tracta de la vida de quatre protagonistes nord-americans.

Top 4:

Outer Banks, temporada dues. Aquesta sèrie tracta d’un poble a Amèrica de l’oest, que viuen a la platja. El poble es divideix en dues parts: la pobra i la rica. Un noi desfavorit coneix a la filla de l’alcalde i passen coses entre ells… Aquest noi descobreix la veritat de la mort del seu pare.

La primera temporada va ser molt bona, i espero el mateix de la segona. Us la recomano molt. És més de  16 anys i està a Netflix.

Top 5:

The kissing booth 3 s’estrenara a mitjans d’aquest 2021. Es tracta d’una trilogia de tres pel·lícules. Aquesta part serà l’última. La temàtica és d’amor. 

Font d’informació: https://eldiario.com/2020/12/28/series-y-peliculas-mas-esperadas-para-este-2021/

Imatge de capçalera: https://okdiario.com/img/2021/01/14/netflix-2021-655×368.jpg

Júlia Seguí Blanes (3r B)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s