Les top 10 pel·lícules

10. Batman

És la coneguda saga sobre el superheroi Batman (o Cavaller Obscur) que combat a tot criminal que existeix i ajuda a tot el món. En la nostra opinió, el seu millor llargmetratge és la segona pel·lícula, on surt l’autèntic Joker! Una pena que aquest actor estigui mort!

9. Terminator

Arnold Schwarzenegger és un robot que salva molta gent però, també, es baralla i mata a tothom que es posi en la seva contra. És una pel·lícula de molta acció i et manté amb l’interès actiu. Les millors són les dues primeres pel·lícules.

 8. Matrix

Aquesta saga de pel·lícules conté elements estranys que desafien les lleis naturals. Sincerament, abans era millor perquè ara no agradarà tant com anys enrere. Nosaltres creiem que aquesta saga ja està “morta” i no hi ha manera de tornar-la a recuperar.

7. 007

Molt bona i històrica! El protagonista és el famós agent secret que compleix moltes missions. Aquest personatge principal ha sigut interpretat per molts actors!

6. Star Wars

Aquesta saga és molt llarga i descriu les vides de personatges residents a una galàxia fictícia, amb molts problemes i situacions. Considerem que l’han allargat massa, pel tal de guanyar més diners. Per això, les últimes pel·lícules són pitjors!

5. Jurassic Park

Ens porta a milions d’anys enrere, quan un grup de persones aconsegueix sobreviure entre dinosaures i no és fàcil, perquè aquests animals acaben matant gent… Per a nosaltres, és molt repetitiva i les pel·lícules són molt semblants i, pràcticament, a totes passa el mateix.

4. Regreso al futuro

Aquesta saga és petita però increïble! Un científic crea una màquina del temps a partir d’un “Delorian”. Aquest invent permet transportar-se en el temps però, de vegades, es fa servir amb finalitats dolentes. Ens agraden les dues primeres pel·lícules, però l’última no tant, és com per omplir i ja!

3. Indiana Jones

Una saga de pel·lícules d’acció! L’Indiana Jones és un aventurer que busca tresors i viu moltes aventures: salva persones, s’enfronta als lladres, etc. Ens agrada molt la saga! Totes les pel·lícules estan molt ben fetes.

2. John Wick

Tot comença amb el protagonista, en John, deixant el seu treball. Després, mor la seva dona i el seu gos mentre li roben el cotxe. Llavors en John comença a buscar tota la gent relacionada amb la mort de la seva família i els mata. L’actor princial, que fa de John Wick, és Keanu Reeves. Fa una interpretació excel·lent!

1. El senyor dels anells

Per a nosaltres, és la saga perfecta, com a Star Wars, perquè tot passa en un món irreal. Els protagonistes, Sam i Frodo, cuiden d’un anell especial que si cau en males mans, el món es podria acabar. Nosaltres creiem que és perfecta! Cada pel·lícula és increïble!.

Adrià Busquets i Víctor Casas (3r E)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s