Mag Griset: La il·lusió màgica

Pot semblar molt típic, però el meu inici al món de la màgia va ser arran d’una caixa de Màgia Borràs. Tenia 10 anys quan me’l van regalar per les festes de Nadal, però no va ser fins dos anys després, als 12, que vaig dedicar-li una especial atenció. Vaig començar a practicar els jocs de prestidigitació que hi havia; ràpidament, però, vaig iniciar la cerca de més jocs de mans per Internet, sobretot de cartomagia, ja que és el tipus de màgia més apropiat per als novells.

Després de 5 anys indagant en el món de la màgia, el meu interès ha anat creixent i els jocs que practico han anat millorant. Tot i que no sigui un mag professional, que ja m’agradaria, intento progressar a mesura que vaig fent espectacles i coneixent noves tècniques. Actualment estic treballant en un projecte nou que, si surt bé, serà molt bonic!

Per acabar, m’agradaria presentar-vos la il·lusió que he realitzat per al meu treball de recerca. S’anomena Els gobelets i està dins de la part pràctica del meu treball, Abracadabra. Què en sabem de l’il·lusionisme?

Espero que us agradi! Moltes gràcies i molta màgia!

Joan Griset, 2n de batx. B
Joan Griset, 2n de batx. B

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s